A+ Till Jannah

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM10.00

Categories: ,

Penerangan

Fatya Latifah seorang pelajar lepasan PT3. Bersekolah di pinggir bandar, serba daif dan kurang kemudahan. Lebih malang, kemiskinan yang menghimpit kehidupan telah menyebabkan ibu Fatya, Puan Rafidah tidak berupaya melangsaikan hutang yuran persekolahan.

Akibatnya, keputusan PT3 Fatya ditahan. Teramat malu dan berasa masa hadapannya pasti tidak akan berubah… dia membuat keputusan berhenti sekolah. Pulang dengan kekecewaan dan fikiran melayang, Fatya hampir maut dilanggar lori! Mujur seorang gadis misteri menyelamatkannya. Malang tidak berbau, gadis bernama Nik Jannah itu pula diisytiharkan koma.

Meneliti latar belakang Nik Jannah, Fatya terkejut melihat dokumen tawaran ke Sekolah Berasrama Penuh i-Bestari, sekolah paling berprestij di Kuala Lumpur. Melihat peluang keemasan yang terbentang, Fatya mengambil keputusan bertukar identiti dengan Nik Jannah! Dia ingin merasa pengalaman belajar di sekolah berprestasi tinggi. Padanya, itulah caranya mengubah nasib.

Tetapi mampukah Fatya menggalas identiti sebagai pelajar genius gred A+? Apakah cabaran berlawan dengan pelajar-pelajar hebat di sekolah itu? Adakah penyamarannya akan terbongkar? Semuanya akan terjawab di dalam novel A+ TILL JANNAH.

Info Tambahan

Weight 0.225 kg

1 review for A+ Till Jannah

  1. Rated 5 out of 5

    Nur Azlin

    This book so awesome

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *